Copilot: Revolutionair, Slim, Tijdbesparend

copilot return
SEO Agency Shape 2

Revolutionaire AI voor Bedrijfsbeheer

Heeft u ooit gedroomd over een wereld waarin AI uw e-mails schrijft, samenvat en organiseert?

Met Copilot in Microsoft Dynamics 365 wordt deze droom grotendeels werkelijkheid. De AI-assistent automatiseert en optimaliseert e-mailbeheer door intelligente samenvattingen te bieden en responsieve, professionele e-mailconcepten voor te stellen.

Copilot gaat verder dan alleen e-mailbeheer. Het integreert met uw CRM- en ERP-systemen, en gebruikt geavanceerde AI om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en waardevolle inzichten uit uw bedrijfsgegevens te extraheren.

Ervaar de revolutie van technologie bij uw bedrijfsvoering, waardoor uw organisatie efficiënter, productiever en meer datagestuurd wordt.

Services Track Line

AI toepassen op bedrijfsprocessen?

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons
SEO Agency Shape 1
copilot return

AI in Klantenservice

Copilot herdefinieert de klantenservice door snelle, gepersonaliseerde service op elk contactpunt te bieden.

Met zijn vermogen om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren, kan Copilot uw serviceteam helpen om vragen efficiënter en nauwkeuriger te beantwoorden, de klanttevredenheid te verhogen en langetermijnloyaliteit op te bouwen.

Bereid jou organisatie voor op de toekomst met return.

Services Track Line
Return logo
copilot teams return

Een Game-Changer in interne organisatie

Een werkomgeving waar Copilot naadloos samenwerkt met uw medewerkers in Microsoft Teams en Dynamics 365, waardoor alledaagse taken getransformeerd worden. In Teams kan Copilot assisteren bij het organiseren en samenvatten van vergaderingen, het automatisch opstellen van actiepunten en het bieden van snelle toegang tot belangrijke klantinformatie. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatie en een hogere productiviteit in teamverband.

AI als nieuwe collega

De integratie van Copilot in deze kernsystemen maakt het niet alleen een waardevolle tool voor individuele productiviteit, maar ook een cruciaal element voor teamdynamiek en bedrijfsbrede efficiëntie. Met Copilot als nieuwe collega, worden zowel alledaagse taken als complexe projecten eenvoudiger, efficiënter en meer datagestuurd.

Return logo
copilot teams return AI 1

Maak deel uit van het Microsoft Eco-systeem

Door PowerApps te gebruiken binnen het Microsoft-ecosysteem, profiteert u van naadloze integratie met vertrouwde tools zoals  Microsoft 365 (Outlook, Word,Excel,..), Dynamics 365 en Azure. Dit levert een krachtige synergie op, waardoor uw data en processen efficiënter worden beheerd en uw productiviteit verhoogt.

Microsoft Teams 1500x1500
Outlook 1500x1500
SharePoint 1500x1500
Excel 1500x1500
OneDrive 1500x1500
microsoft azure logo brandlogos.net mlyt6
DYNAMICS 365 e1702594055702
POWERBI e1702594274476
BusinessCentral icon 600
POWER PAGES
download 1

Geniet van onze persoonlijke aanpak

Get started with us today!

Thousend people already use provy to improve task mangament in less time